Röviden
Kiállítások
Panorámaképek
Fórum
 
 
 Gyilkosság a Szabművházban
[Fehervar.net] 2007. szeptember 20.

Új bemutatóra készül a Prospero Színkör: szeptember 27-én, csütörtökön 19 órakor Agatha Christie ...és már senki sem! című krimijének premierjére várják a közönséget A Szabadművelődés Házába. A világhírű krimiszerző Tíz kicsi néger című történetén alapuló művet másnap 19 órakor is láthatják a nézők, a belépés a két előadásra ingyenes.

Kattintson a képre a nagyításhoz
   Egy kissé butuska, de ambiciózus titkárnő; egy kiállhatatlan vénkisasszony; egy minden hájjal megkent kalandor; egy fontoskodó ügyész; egy nagyképű sztárpszichiáter; egy keményfejű zsaru; egy felelőtlen aranyifjú; egy kivénhedt tábornok; egy flegma komornyik és kéjvágyó felesége - tíz ember egy lakatlan (?) szigeten, egy rejtélyes házigazda meghívására. Mindegyikük múltjában van egy sötét titok... De most lehull a lepel, és mindenre fény derül!

   Mivel egy igazi klasszikus krimiről van szó, kérjük a kedves nézőket, ne árulják el a végkifejletet azoknak, akik még nem látták az előadást - hadd találgathassák ők is izgalommal: ki a gyilkos?
Fotó: Prospero Színkör
                Agatha Christie:
               ...ÉS MÁR SENKI SEM!
                   azaz
                Tíz kicsi néger
Kattintson a képre a nagyításhoz
Szereplők: Vera Claythorne ......... Kurinyecz Ágnes Emily Brent ................... Dávid Éva Lombard kapitány ........ Horváth Gergely Wargrave, ügyész .......... Barbély Gábor Dr. Armstrong ................. Tóth Kata Blore ..................... Kurucz István Istvan Marton ............... Gróf Márton Mackenzie tábornok ........ Micskó Zoltán Mr. Rogers ................. Szabó Zoltán Mrs. Rogers ................ Sokacz Anita Fred Narracot .............. Cserkó Zsolt
Rendezte: Váczy Sándor

 

Kép: Göbölyös Imre • Szöveg: Lőrincz Miklós