Röviden
Kiállítások
Panorámaképek
Fórum
 
Barátság mozi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KIÁLLÍTÁSOK
 
Gyerekek a vízről

Kattintson a részletekért   Az elmúlt évek hagyományát folytatva idén is megrendezték a fehérvári óvodások víz világnapi képzőművészeti kiállítását: tizennégy óvoda több mint kétszáz pályaművet küldött be a "vizes" szervezetek közös felhívására. Az április elejéig látogatható tárlatot az alkotók jelenlétében nyitották meg a Régió Házában. »
 
 
Angyalok érkeztek

Kattintson a részletekért   Képzőművészeti alkotásokba foglalt angyalok láthatók az Öreghegyi Közösségi Ház legújabb, március 18-ig látható kiállításán. A munkákat elárverezik majd, a befolyt összegből pedig megalapítják a Tóth István Közművelődési Díjat. »
 
 
Illúziók a személyes térben

Kattintson a részletekért   Garami Richárd és Zádor Tamás szórakoztató tér-manipulátoraiból, vetített képeiből nyílt kiállítás a Pelikán Galériában. A "Két férfi méregeti egymást" című tárlat március 17-ig látogatható. »
 
 
Kattintson a részletekért A legjobbakból válogatva
  A tavalyi móri textil- és kerámia művésztelep legszebb alkotásaiból nyílt tárlat a Pelikán Galériában. A megyében élő keramikusok számára most először szerveztek alkotótelepet - ezt főként az tette lehetővé, hogy ebben a műfajban több fehérvári fiatal kezdte meg pályáját a közelmúltban. A nemezművészeti tábort viszont már negyedik alkalommal rendezték meg, és a hazai iparművészet területén kiemelkedő művészek mellé három külföldi alkotót is hívtak.
»
 
 
Tartalomhoz a forma

Kattintson a részletekért   A megyeszékhelyek múzeumainak összefogásával megvalósult "A szecesszió vidéke, a vidék szecessziója" című vándorkiállítás utolsó állomására, a fehérvári Csók István Képtárba érkezett. A számtalan izgalmas látnivalót felvonultató tárlat január 18-ig látogatható. »
 
 
A pillanat képei

Kattintson a részletekért   Kun Attila fotóiból nyílt kiállítás a Megyei Művelődési Központ harmadik emeleti galériájában. Remek makrók, a természeti és épített környezet érdekes momentumai, színpadi események, autó- és motorver-
senyek, bikaviadal és számtalan egyéb "jól elkapott pillanat" sorakozik a paravánokon.
»
 
 
Század eleji hangulatban

Kattintson a részletekért   Úgy tűnik, városunkban virágkorát éli a század eleji retró: a Csók István Képtárban látható szecessziós vándorkiállítás után most A Szabadművelődés Házában is ezt a kort idézi egy látványos tárlat. »
 
 
Geometrikus csendéletek

Kattintson a részletekért   Elnagyolt figurák, inkább sejthető, mintsem látható tárgyak, többnyire sötét, komor színek, elgondolkodtató munkák Vaszkó Erzsébet életmű-kiállításán, amely február 15-ig látható a Városi Képtárban. »
 
 
Fából faragott kincsek

Kattintson a részletekért   Fejér megye fafaragói mutatkoznak be a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban: december 4-ig látogatható tárlaton használati tárgyak, dísztárgyak, faliképek egyaránt láthatók. »
 
 
Emberek és tájak

Kattintson a részletekért   Matúz Péter grafikus alkotásaiból nyílt tárlat a Platán Galériában. A grafikák mellett festményeket is kiállító ifjú alkotó munkái február 4-ig látogathatóak. »

 
 
Évszakok

Kattintson a részletekért   A Székesfehérvárért Művészkör szervezésében nyílt kiállítás az Ősi - Kovács alkotóműhely munkáiból a Platán Galériában. A főként tájképeket felvonultató tárlat január 7-ig látogatható. »
 
 
Villámtárlattal zárult a művésztelep

Kattintson a részletekért   Öt ország tíz képzőművészének részvételével működött az idei, sorrendben 19. Agárdi Nemzetközi Művésztelep. Az egy héten át tartó közös munkálkodás eredményei egy villámtárlat erejéig a Köfém Klubházban voltak láthatóak. »
 
 
Evészet a múzeumban

Kattintson a részletekért   Előd Ágnes, a 2007-ben Smohay-díjat nyert képzőművész "Mindenki azt eszik, amit akar" címmel állít ki a múzeumban. A tárlat megnyitóján adták át az idei Smohay-díjat is, amelyet Huszár Andrea szobrászművésznek ítélt oda a Smohay János Alapítvány kuratóriuma. »
 
 
Falusi hangulatok

Kattintson a részletekért   Színek, fények, árnyékok; falusi utcák, házak, köztük pár városi kép is: Szünderné Havasi Erzsébet alkotásaiból nyílt tárlat az Öreghegyi Közösségi Házban. A kiállítás november 9-ig látogatható. »
 
 
Kocsmazaj

Kattintson a részletekért   Bukovácz Lajos festőművész, a Székesfehérvári Művészek Társaságának alapító tagja legújabb műveit állította ki a Pelikán Galériában. A tárlat november 14-ig látogatható. »
 
 
Romantikus porcelánok

Kattintson a részletekért   Fehérváry Ildikó keramikus iparművész porcelán dísztárgyaiból, többek között egyedi vázákból, különleges formájú tálakból, ötletes dobozokból nyílt kiállítás a Fő utcai Kéttemplom Galériában. »
 
 
A grafittól az olajig

Kattintson a részletekért   Prettenhoffer Ágnes festményeiből nyílt kiállítás Platán Hotel galériájában. A rendhagyó megnyitón Simon M. Veronika festőművész beszélgetett a művésznővel, akit így kis történeteken és élményeken keresztül ismerhettek meg a jelenlevők. »
 
 
Belső utazás

Kattintson a részletekért   Szurcsik József képzőművész munkáiből Belső utazás címmel nyílt kiállítás a Pelikán Galériában. Az október 10-ig látogatható tárlatot Nagy T. Katalin művészettörténész ajánlotta a közönség figyelmébe. »
 
 
Megismételhetetlen pillanatok rögzítői

Kattintson a részletekért   Tájak, emberek, élethelyzetek itthonról és a nagyvilágból: az Öreghegyi Közösségi Ház kiállítótermének falain az ötvenéves Főnix Fotóművészeti Kör huszonegy tagjának negyven fotója sorakozik. »
 
 
Készenlétben

Kattintson a részletekért   Koronczi Endre "stand by" címmel rendezett kiállítást a Pelikán Galériában. A tárlaton a mozgás és a mozdulatlanság, a zaj és a csend, mint gondolatindító alkotások jelennek meg video és audio formákban. »
 
 
Minden, AMI belevaló

Kattintson a részletekért   A Nyugat-Magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézet harmadéves hallgatóinak féléves munkáiból látható válogatás a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. »
 
 
Jövőkép a művészek szemével

Kattintson a részletekért   Mi is valójában a gép? A kérdésre a Székesfehérvári Művészek Társasága és meghívott barátaik a művészet eszközeivel próbálták megtalálni a választ a "KÉP-GÉP" című kiállításon, amely a Pelikán Galériában június 6-ig látható. A tárlatot tudományos kiselőadásnak is beillő, roppant szórakoztató megnyitóbeszéddel ajánlotta a közönség figyelmébe Lukács Béla fizikus. »
 
 
Anya és lánya tárlata

Kattintson a részletekért   Az SMV Festőtanoda növendékei, Gy. Simon Margit és lánya, Gyulai Saci festményeiből nyílt kiállítás a Platán Galériában. A főként tájképe-
ket és csendéleteket felvonultató tárlat június 4-ig tekinthető meg.
»
 
 
Szoba, belátással

Kattintson a részletekért   Intim terekbe, lakó- és háló-
szobákba enged bepillantást Takács Szilvia szobrászművész kiállítása, amely május 11-ig látható az Öreghegyi Közösségi Házban. A munkák középpontjában az ember és szoros környezetének viszonya áll.
»
 
 
Szobrászaton innen és túl

Kattintson a részletekért   "Sikertelen kísérlet a szoborfaragásra hívó késztetés megtagadására" címmel Varga Ferenc alkotásaiból nyílt tárlat a Városi Képtár - Deák Gyűjteményben. A kiállítás május 11-ig látogatható. »
 
 
A szemlélődő festő

Kattintson a részletekért   „Nincs szem. Sem szemlélő. Nem létezik a szemlélet tárgya sem. Csak szemlélődés van. S végtelen belső út, a Valóság Útja.” A fény, a szem, és a szemlélődés a központi témája Bakos „Kósza” Zoltán alkotásainak, amelyek mindegyike megállásra, hosszas tűnődésre készteti az embert a Vörösmarty Színház galériájában. »
 
 
Az élet és a bőség ünnepe

Kattintson a részletekért   Valódi farsangi maszkabálba csöppenhet az, aki ellátogat a Megyei Művelődési Központban rendezett olasz karneváli kiállításra: a Bellunóból érkezett vándorkiállítás a Dolomitok régi karneváljainak szokásait, hagyományait, jelmezeit, maszkjait és a karneválok olasz hangulatát mutatja be. »
 
 
Több műfajban utaznak

Kattintson a részletekért   A MAIT (Magyar Alkotók Internetes Társulása) munkáiból (festményekből, grafikákból, textilképekből, fotókból) nyílt kiállítás a Gyümölcs utcai Platán Galériában. A tárlat április másodikáig látható. »
 
 
Színpompás tárlat

Kattintson a részletekért   A Platán Galériában Karkóné Lukácsy Mariann és tanítványainak munkái láthatóak február végéig. Elsősorban selyemképek kerültek a falakra, a tárlatot Simon M. Veronika festőművész ajánlotta a közönség figyelmébe. »
 
 
Egy pont nulla

Kattintson a részletekért   Máder Barnabás keramikusművész munkái láthatóak a Pelikán Galéria új kiállításán, amelyet Kádasi Éva keramikusművész nyitott meg. A tárlat október 12-ig tekinthető meg, a galériába a belépés ingyenes. »
 
 
Magyar királyok emléke Tihanyban

Kattintson a részletekért   A magyar középkor, s királyaink legértékesebb emlékeit mutatja be Borbély Béla székesfehérvári fotográfus a tihanyi bencés apátság galériájában október végéig látható kiállítása. A tárlatot Korzenszky Richárd, az apátság perjele és Siklósi Gyula régész, a történelemtudományok kandidátusa ajánlotta a közönség figyelmébe. »
 
 
Festőnők tárlata

Kattintson a részletekért   Az idei Aranybulla Napok rendezvénysorozat zárásaként Ira Grau és Livia Bar képzőművészek közös tárlata nyílt meg az Öreghegyi Közösségi Házban. Az október 8-ig látogatható tárlatot Izinger Katalin művészettörténész mutatta be a jelenlévőknek. »
 
 
„Isten veled, Palotaváros!”

Kattintson a részletekért   Letűnt idők, régi szép emlékek: dr. Perényi Istvánnak az egykori Palotavárost megörökítő fotóiból nyílt kiállítás a Szent István Király Múzeum Fő utcai Dísztermében. Az alkotó Fehérvár ismert fotósa, aki a körzet állatorvosaként fényképezte végig a ma már nem létező városrészt, így felvételei dokumentumértékűek. »
 
 
A Gyöngyösbokrétáról a Táncházban

Kattintson a részletekért   A század eleji Gyöngyösbokréta-mozgalmat mutatja be a Táncházban a fesztivál első napján megnyílt fotó- és dokumentum-kiállítás. A tárlat a tavalyi néprajzos-néptáncos fotókiállítás folytatásaként a Paulini Béla nevével fémjelzett, sokat kritizált, de mégis a hagyományőrzést segítő országos mozgalom történetébe enged bepillantást. »
 
 
Nyugalom

Kattintson a részletekért   Molnár Lajos pápai festőművész alkotásaiból nyílt tárlat a Platán Galériában. A mintegy ötven kiállítást maga mögött tudó festő olajfestményeit, akrill- és pasztellképeit szeptember 5-ig láthatják az érdeklődők. »
 
 
Az üvegfestés művészete

Kattintson a részletekért   Prágainé Mágori Aranka hódmezővásárhelyi festőművész üvegfestményeiből nyílt tárlat a Platán Galériában. A látványos műveket felvonultató kiállítás szeptember 3-ig látható. »
 
 
Privát történelem

Kattintson a részletekért   Kósa János festőművész legújabb munkáiból nyílt kiállítás a Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületében Az augusztus 20-ig látogatható, mintegy félszáz alkotást felvonultató tárlat műfaját talán „ironikus retróként” lehet megfogalmazni. »
 
 
Pápai képek

Kattintson a részletekért   A speciális "egyvonalas" technikával dolgozó művész-tanár, Borbély Lajos alkotásaiból nyílt tárlat a Platán Galériában. A játékos festészeti módszerekkel készült, vidám alaphangulatú kiállítás kuriózum városunkban. »
 
 
Győri művészek Fehérváron

Kattintson a részletekért   A győri Beőthy Képző-, Iparművé-
szeti és Irodalmi Társaság tagjainak munkáiból nyílt kiállítás a Bányató Galériában. A rajzokat, festménye-
ket, faragásokat és szőnyegeket fel-
vonultató tárlat június 4-ig látható.
»
 
 
Aki kétszer született...

Kattintson a részletekért   Kovács Imre súlyos agyvérzés után, félig lebénulva vett újra ecsetet a kezébe, hogy ismét a művészetnek élhessen, ahogy tette ezt gyerekkora óta. Az ő munkáiból nyílt tárlat a Platán Galériában. »
 
 
Térbeli grafikák

Kattintson a részletekért   Falból félik kilógó arcok, testek, tárgyak - első pillantásra is meghökkentő Jónás Attila grafikus papírdombormű-kiállítása, amely április 27-ig tekinthető meg a Pelikán Galériában. »
 
 
Tájak és emberek

Kattintson a részletekért   Dombi Veronika alkotásaiból nyílt tárlat a Platán Galériában. A május 2-ig látogatható festménykiállításon tájképeket, csendéleteket, portrékat láthat a Hotel Platánban működő galéria közönsége. »
 
 
Csendéletek közt

Kattintson a részletekért   Családias beszélgetés keretében Fekete Hajnalka alkotásaiból nyílt kiállítás a Bányató Galériában. Az erdélyi festő tájképei, csendéletei május 7-ig láthatóak az öreghegyi étteremben. »
 
 
Komoly és játékos Haraszti

Kattintson a részletekért   Haraszti Zsolt képzőművész alkotásaiból, installációiból és szabadtéri alkotásainak fotóiból nyílt tárlat az Öreghegyi Közösségi Házban. A kiállítás április 22-ig látogatható. »
 
 
A Víz világnapja az oviban

Kattintson a részletekért   Az Árpád úti óvodások alkotásaiból a Víz világnapján nyílt tárlat jól példázza, hogy már az óvodások is tisztában vannak a víz körforgásával és a vízminőség védelmének fontosságával. »
 
 
Gyerekek a vízről

Kattintson a részletekért   A Víz Világnapjának közeledtével a Közép-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság aulájában a Tolnai Utcai Általános Iskola diákjainak legjobb rajzaiból nyílt kiállítás. »
 
 
Mozi helyett galéria

Kattintson a részletekért   Egyik szemünk sír, a másik meg nevet, hiszen örömteli dolog az, ha a fehérvári fotósok új, ráadásul nagy látogatottságú galériához jutnak a „Közti” kirakatában – ugyanakkor elkeserítő az, hogy ennyi idő után még mindig rendezetlen az egykori fehérvári mozik sorsa. »
 
 
Végtelenített terek

Kattintson a részletekért   Csörgő Attila képzőművész narancs- és Möbius-tereiből nyílt kiállítás a Csók István Képtárban. Az izgalmas térkísérleteket és azok eszközeit is felvonultató tárlat május 1-ig látogatható. »
 
 
Másfél méter

Kattintson a részletekért   Puklus Péter fotóművész munkáiból nyílt kiállítás a Városi Képtárban. Az április 8-ig látogatható tárlatot Kincses Károly fotótörténész és Szűcs Erzsébet, a képtár igazgatója ajánlotta a közönség figyelmébe. »
 
 
Tanodások tárlata

Kattintson a részletekért   Simon M. Veronika festőművész SMV 2000 Festőtanodájának nyílt kiállítása a Platán Galériában. Az április 4-ig látogatható tárlaton a festőművész 18 tanítványa mutatko-
zik be különböző technikákkal.
»
 
 
A világot jelentő deszkák

Kattintson a részletekért   Bödő Viktória régóta résztvevője a fehérvári fotós életnek: több egyéni és csoportos kiállítása volt már a város különböző galériáiban. Most a Vörösmarty Színházban nyílt kiállítása a Velencében készült képeiből. »
 
 
 
 
 
Bőr-szín-ház

Kattintson a részletekért   Ikonok, faliképek, bőrplasztikák, bőrszobrok: Balla István bőrész alkotásaiból nyílt kiállítás a Vörösmarty Színház emeleti galériájában. A különleges tárlat, amelyet Tokody Ilona operaénekesnő ajánlott a közönség figyelmébe, június 14-ig látható, a kiállított tárgyak meg is vásárolhatóak. »
 
 
Vándorfotográfusok tárlata

Kattintson a nagyításért!   Mosberger Róbert és Zalka Imre „vándorfotográfusok” munkáiból nyílt kiállítás a Volksbank Galériában. A május 4-ig látogatható különleges tárlatot Pisák János üzletág-igazgató és Bircsák Eszter művészettörténész gondolatai vezették be. »
 
 
Szomszédolás

Kattintson a részletekért!   Az Újpart Dunaújvárosi Képző- és Iparművészek Egyesületének munkáiból nyílt kiállítás a Pelikán Galériában. A március 23-ig megtekinthető tárlatot Pinke Miklós képzőművész ajánlotta a közönség figyelmébe. »
 
 
Salvador Dalí művei Fehérváron

Kattintson a részletekért! Az idei fehérvári kulturális évad egyik jelentős eseménye az az exkluzív kiállítás Salvador Dalí grafikai műveiből, amely a Városi Képtárban látható: az Aranykor címen megrendezett, 117 alkotást felvonultató tárlat anyagát egy német magángyűjtemény képezi. »
 
 
Megállított pillanat

Kattintson a részletekért!   Pati-Nagy Bence fotóriporter alkotásaiból nyílt kiállítás a Kodolányi János Főiskola könyvtárában. A tárlatot Bakonyi Kovács István irodalomtörténész, főiskolai tanár ajánlotta a közönség figyelmébe. »
 
 
Egy élet képekben

Kattintson a részletekért!   Szomorú dolog olyan művész emlékkiállítását nézni, aki nemrég még itt járt közöttünk... M. Tóth István jellegzetes lépteit, színes öltözékét, elmaradhatatlan tarka sáljait mintha még ma is látnánk a fehérvári utcákon. »
 
 
Karsai Művésztelep No. 7.

Kattintson a részletekért!   A tavaly nyári, sorrendben hetedik Karsai Művésztelepen készült alkotásokból nyílt tárlat a Szent Korona Galériában. A február 4-ig látogatható kiállításon festmények, szobrok és megannyi érdekes installáció látható. »
 
 
In memoriam M. Tóth István

Kattintson a képre a nagyításhoz   A tavaly májusban elhunyt M. Tóth István Székely Bertalan-díjas festőművésznek három helyen nyílik emlékkiállítása: a leginkább tájképeiről, természetet megörökítő festményeiről ismert festő-tanár műveit a Pelikán Galériában, az Öreghegyi Közösségi Házban és a Vörösmarty Teremben nézhetik meg az érdeklődők. »
 
 
Hazai tájakon

Kattintson a részletekért!   A Magyar Kultúra Napja alkalmából Várkonyi Gábor festőművész alkotásaiból látható tárlat az Öreghegyen, a Bányató Galériában. A kiállítást Oláh László, a Magyar Kultúra Lovagja nyitotta meg. »
 
 
Puszták és felhőkarcolók

Kattintson a részletekért!   Szigeti András világjáró festőművész képeiből nyílt kiállítás a Platán Galériában. A február 7-ig látogatható tárlatot Simon M. Veronika festőművész ajánlotta a közönség figyelmébe. »
 
 
Foltvarrók és mézeskalács

Kattintson a részletekért!   Mézeskalácsokból és foltvarró munkákból nyílt közös kiállítás az Öreghegyi Közösségi Házban. A Szabadművelődés Háza alkotóközös­ségeiben született tárgyakból rende­zett tárlat január 15-ig látogatható. »
 
 
Bujdosó-kiállítás a Platán Galériában

Kattintson a részletekért   Bujdosó Dénes festőművész képe-
iből nyílt kiállítás a Platán Galériában. A december 6-ig látogatható tárlatot Simon M. Veronika ajánlotta a közönség figyelmébe.
»
 
 
Régi aktok új megközelítésben

Kattintson a részletekért   Fotó 2 címmel Hegedűs 2 László fotósorozataiból nyílt kiállítás a Városi Képtárban az intézmény megalakulásának 20. évfordulója alkalmából. A január 14-ig látogatható tárlatot Baki Péter, a Magyar Fotográfiai Múzeum igazgatója ajánlotta a közönség figyelmébe. »
 
 
Fotósok egymás közt

Kattintson a részletekért  A Főnix Fotóművészeti Kör tagjainak munkáiból nyílt közös kiállítás az Öreghegyi Közösségi Házban. A december 10-ig látogatható tárlatot Máhr Zoltán, a Megyei Művelődési Központ igazgatóhelyettesének gondolatai vezették be. »
 
 
Megnyílt a Fehérvár Szalon

Kattintson a nagyításhoz   A Fehérvár Szalon történetében először a Szent István Király Múzeum ad otthont a kétévente rendezett képző-, ipar- és fotóművészeti kiállításnak. Az október elsejéig látogatható tárlatot Warvasovszky Tihamér polgármester ajánlotta a közönség figyelmébe és ő adta át a város díját is. »
 
 
Kaktuszok

Kattintson a nagyításhoz   Yengibarian Mamikon jereváni szobrászművész kaktuszszobraiból nyílt kiállítás a Pelikán Galériában. A november 3-ig látogatható tárlatot Lóska Lajos művészettörténész szavai vezették be. »
 
 
Ékszerek a testvérvárosból

Kattintson a nagyításhoz   Arany és ezüst Schwäbisch Gmündből címmel ékszerészeti és ötvösművészeti kiállítás nyílt a Városi Képtárban. Az október 15-ig látogatható kiállítást Hans Friesel, Schwäbisch Gmünd polgármestere és Bánfalvi András egyetemi docens, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem tanára ajánlotta a közönség figyelmébe. »
 
 
Költő és festő volt

Kattintson a nagyításhoz   A nyolcvan éve született Takács Imre költő képzőművészeti alkotásaiból nyílt tárlat a Pelikán Galériában. Az október 6-ig látogatható tárlaton Kovalovszky Márta művészettörténész idézte meg a hat évvel ezelőtt elhunyt sokoldalú művész alakját. »
 
 
Test és arc

Kattintson a nagyításhoz   Családias beszélgetéssel és Brém-Nagy Ferenc író gondolataival nyílt meg Fazekas Krisztina amerikai médiafotós kiállítása a Platán Galériában. »
 
 
Tájak vonzásában

Kattintson a nagyításhoz   Pósa Ede festőművész alkotásait mutatja be a Képcsarnok Pátzay Pál Termének tárlata. A szeptember 23-ig látható kiállítást Szále László, a Magyar Hírlap főmunkatársa ajánlotta a közönség figyelmébe. »
 
 
IV. Nemzetközi Művészkönyv-kiállítás

Kattintson a nagyításhoz   A Szent István Király Múzeum nemzetközi szinten is kiemelkedően gazdag művészkönyv-gyűjteményéből immár negyedik alkalommal rendeztek kiállítást.
»
 
 
Ecsedi-textilek a Pelikánban
Nemzetközi kiállítás nyílt az Öreghegyen
Tanyasi hangulatban
Nem szívták, nyírták
Narratíva
Az üvegfestés művésze
Nem tré portré
Természetfotós tárlat nyílt a színházban
Óvodai régiségek
A mesélő festő
Szobrok a fürdőben
Kabáczy-emlékkiállítás nyílt a Bank Galériában
Bolygóközi lebegés
Csilláremberek
Sweet City
Tojások a kifutók
Társak nélkül
Fesztiválplakátok a kávézóban
A gombák világa
Portrék, tájak, csendéletek
CodeX, másodszor
Kin Gábor tárlata
Angolna-konzerv
Hódolat a művészeteknek
Találkozások
Karsai Művésztelep
Fény és árnyék a természetben

 
  
 

Kép: Göbölyös Imre • Szöveg: Lőrincz Miklós