2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

ABBA-show a cirkuszban

2009. október 13., 00:32 [fehervar.net] L. M.

November 13-án, pénteken 20 órakor a Fővárosi Nagycirkuszban látható az az ABBA-show, amelynek ősbemutatója júliusban volt Agárdon. A négy énekest, tíz táncost és tűzvarázslókat felvonultató látványos produkció sztárvendége Feke Pál lesz.

A show az ABBA történetét és személyes kapcsolatait is elmeséli, miközben Buch Tibor, Fehér Adrienn, Gerner Csaba és Xantus Barbara a csapat legnagyobb slágereit énekli. Az est sztárvendége, Feke Pál a kor egy másik népszerű énekesét személyesíti meg. A produkciót Szurdi Miklós rendezte, Szakál Attila koreografálta, a táncosok között az Anakonda Akrobatikus Rock'n'Roll Club és az egykori fehérvári Musical TáncStúdió tagjait láthatja a közönség, az előadást tűzvarázslók is színesítik. A show a nyáron a Spa Hungary Holding Zrt. által koordinált fürdőket járta körbe, mindenütt nagy sikert aratva.

Ősztől az idén 120 éves Fővárosi Nagycirkusz már nem csak cirkuszi produkcióknak biztosít helyet, más művészeti ágak felé is nyit: a kezdeményezés első lépése ez az ABBA-show lesz. A jubileumi évadot a cirkusz jelentős fejlesztésekkel is ünnepli: a kor követelményeinek megfelelően modernizálta Közép-Európa egyetlen kőcirkusz-épületét. Az előadásokat új fény- és hangtechnikával, kényelmes, párnázott székekből és páholyokból élvezheti a közönség, és már légkondicionáló is működik a teremben.

A budapesti előadás után ismét megyénkbe látogat a show: november 23-án a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínházban látható a produkció.

Kapcsolódó anyagok: