2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Zenés küzdelem

Dalban mérik össze a tudásukat

2010. április 09., 13:19 [fehervar.net] L. M.

Harmadszor rendeznek országos musical énekversenyt Fehérváron: hatvanöten neveztek be az idei Országos Musical Bajnokságra, amely április 24-25-én zajlik A Szabadművelődés Házában.


A döntő zsűrijét Feke Pál vezeti

A bajnokságon két énekes képviseli a fehérvári színeket, és Erdélyből is érkezik egy résztvevő az öt kategóriában zajló versenyre. A bajnokságot szervező Országos Musical Kurzus művészeti vezetője, Szabó Szilvia elmondta: idén először duettek is indulhatnak a versenyben, amelynek programja a korábbiaknál változatosabbnak ígérkezik - például több olyan dal is elhangzik majd, amelyeket még nem hallhatott a fehérvári közönség. A publikum számára a verseny megtekintése ingyenes: az elődöntő április 24-én, szombaton tíz órakor, a megnyitó után kezdődik, a döntőre pedig vasárnap 11 órától kerül sor.

A versenyzők produkcióit szakértő zsűri bírálja el: az elődöntő zsűrijét Kozáry Ferenc színművész, a döntőét Feke Pál musicalszínész vezeti, a zsűri további tagjai Szabó Szilvia énekművész és Szakál Attila koreográfus lesznek. A verseny fődíja ingyenes részvétel az V. Országos Musical Kurzuson, emellett értékes tárgyjutalmak és különdíjak találnak gazdára az egyes kategóriák győztesei között.

 

Kapcsolódó anyagok: