Fehérváron családi ház eladó
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Legfrissebb a fórumban

Aida musical

Pikk: Évvégi mindenjót kíván az IORO képviseletében is, Pikk :)   »  
(péntek, 16:55)

Filmek: mozi és tévé

Miklós: Nahát, a "mi" Orsink nyerte meg a Barátság mozi játékán a bérletet, gratulálok! :)   »  
(csütörtök, 21:10)

Színház és színjátszás

zoli4: No, megtöröm a csendet! Tegnap voltam 3:1 a szerelem javára előadáson. Mondjuk lehetett volna o...   »  
(szombat, 17:55)

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Second Vision

2009. november 29., 22:21 [fehervar.net] L. M.

Másodszor láthatta a fehérvári közönség az Országos Musical Kurzus One Vision című kétrészes musicalshow-ját. A hatvan szereplőt felvonultató esten Feke Pál és Sasvári Sándor is fellépett.

A show helyszíne ezúttal az Alba Regia Sportcsarnok volt. A produkcióban a kurzus növendékei mellett a felkészítő művészek - Feke Pál, Kozma Rózsa, Szabó Szilvia és Szakál Attila - is felléptek, sztárvendégként ezúttal Sasvári Sándor érkezett a csapathoz, és szokás szerint a veszprémi Anakonda Akrobatikus Rock'n'Roll Club táncosai is közreműködtek néhány látványos koregráfiával.

Az est a Vörösmarty Színházban augusztusban bemutatott show átdolgozott verziója: a produkció fő vázát megtartva most is a Rudolf, az Elisabeth, a Jekyll & Hyde és a Mozart! keresztmetszete volt látható, a blokkok között pedig egyéb musicalslágerek csendültek fel. A fehérvári közönség most először kaphatott ízelítőt a Zrínyi 1566 című új magyar rockmusicalből, amelynek főszerepét Sasvári Sándor alakítja, a fináléban pedig a Hajlakk című, hazánkban még csak filmről ismert, de a Broadway-n és a West Enden is nagy sikerrel játszott, nyolc Tony-díjjal elismert musical slágereit is hallhatja a közönség.

Mivel a kurzus oszlopos tagját, a Csillag születik című tehetségkutatóban a zsűri és a nézők kegyeiért küzdő Brasch Bencét ezúttal nélkülöznie kellett a csapatnak (sőt, egy másik "oszlop", Iski Roland is hiányzott), az előző nyáron megismert Borbély Richárd és a fehérvári közönség számára még ismeretlen Czikora István vette át a szerepeiket, nem kis sikert aratva.