Junior, Szabad tér, Zene

Kezdődik az EFOTT

2017. július 11.   fehervar.net  

Újrahódítja Velencét az EFOTT: mától hat napon keresztül több mint 200 zenei program mellett ínycsiklandó gasztro- és turisztikai lehetőségeket is kínál a rendezvény. A legsportosabb fesztivál címhez híven kedveznek majd a csoportos és extrém sportok szerelmeseinek is. Világhírű fellépőkkel, a legmenőbb hazai bandákkal igazán tartalmas hét várja a zene és a vízpart szerelmeseit. Ma kezdődik a történelem eddigi leghosszabb EFOTT-ja. A szervezők idén is gondoskodtak színvonalas koncertekről, különleges gasztronómiai és turisztikai kínálatról, emellett a megszokott közösségi hangulatot is garantálni kívánják. Étkezni a különböző streetfood standok mellett kézműves helyeken is lehet, de különleges látványkonyha is települ a rendezvényre, amelyben olyan zenészek fognak főzni, mint a The Biebers vagy a Cloud 9+ tagjai. A legjobb magyar borok mellett kiváló söröket is csapolnak, és egy külön fesztivál market is gondoskodik majd a napi energiabevitelről.
Lovaskocsis bortura_EFOTT 2016

A fesztiválozók lovas kocsira is pattanhatnak

Akik szeretnek a természetben lenni, azok minden bizonnyal élvezni fogják a tóparti kerékpárúton való tekerést, de akár lovas kocsira is ülhetnek, és borkóstolás közben fedezhetik majd fel a régió rejtett szépségeit.  És hogy mi mindennel lehet még eltölteni a nappalokat? Például sporttal! Fesztiválozni jönnek a magyar teqball válogatott tagjai, a hagyományos csapatsportok mellett pedig akár sárkányhajózni vagy wakeboardozni is lehet.
A Hurts is érkezik a fesztiválra

A Hurts is érkezik a fesztiválra

Zenei téren is igazi csemegékkel készülünk idén. A -1. napon akusztikus koncertekkel és kempingbulival várjuk a hetijegyeseket. A 0. napon Dévényi Tibi bácsi és barátai csinálnak igazi házibuli hangulatot, csütörtöktől pedig egymás után állnak színpadra olyan hazai kedvencek, mint a Punnany Massif, a Tankcsapda, a Hallott Pénz vagy az exkluzív, kifejezetten az EFOTT-ra készült látványos show-val érkező Brains. Világsztárokból sem lesz hiány, 12 év után újra hazánkba látogat például Sean Paul, élvezhetjük a Hurts és Tinie Tempah koncertjeit, de velünk lesz Borgore, Dyro, Flix Pavilion és a Vinai is – mondta el Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.
Hatnapos buli készül

Hatnapos buli készül

Mindemellett közel 100 civil szervezet készült különféle hasznos és érdekes programmal, vitatémákkal, előadásokkal, az Egyetemek Udvarán pedig arra is lesz lehetőség, hogy a fiatalok közelebbről és egy kicsit oldottabb környezetben ismerjék meg a felsőoktatási intézményeket. Aki nem akar lemaradni semmiről, annak érdemes letölteni az ingyenes EFOTT applikációt, amelyben a színpadok programjai mellett minden esemény pontos információja megtalálható.

Kép és szöveg: EFOTT sajtó

Az EFOTT programja »